BABY (ESTUDI)

Creixen… i molt ràpid! quan no t’ho esperis els veuràs corre pels passadissos de casa. El primer somriure, la primera mirada, aquell gest que ens cau la bava,
el primer any … és inigualable! Deixa’m que tinguis aquest record, en forma de fotografia

En aquest primer any ens volem menjar a petons als nostres fills! les fotografies es realitzen nuets, cuido el detall, tant en la presa de plans com jugant amb l’atrezzo per a cobrir les zones intimes.

Les sessions Baby es poden contractar a partir dels 3 mesos fins als 12, les podeu contractar per separat o realitzar el seguiment mes a mes o trimestral.

Aquestes sessions es realitzen fotografies del nadó on intentem treure la naturalitat de cada etapa, solen ser despulladets, però en tot moment cuidem la pose perquè el resultat sigui elegant. En el cas de que vulgueu portar vestit al petit, ens ho podeu comentar i us assessorarem sobre el vestuari. Depenent de l’edat del nadó i el tipus de pack contractat, es realitzaran fotografies en un únic set o en dos. També teniu l’opció de realitzar fotos de família.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Baby es realitzen tan al matí com a les tardes de dilluns a dissabte (al calendari de reserves trobareu la disponibilitat per a cada dia), teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és aproximadament d’una hora.
En el cas de contractar seguiments, ja sigui mensual o trimestral, només heu de reservar la primera visita, la resta la concertarem a l’estudi quan vingueu a fer la sessió.