NADAL 2021

Aquí teniu la campanya de Nadal!!!

Un any  més  la màgia d’aquesta època  arriba al nostre estudi!!!

Molts voleu reservar les últimes places disponibles  i preferiu no agafar el primes dies d’agenda, però us recomano que intenteu agafar les primeres hores que trobeu, ja que
aquest any hi ha disponibilidad limitada i no prorrogarem l’agenda.

Nosaltres volem col·laborar un any més, guardant els records en forma de fotografia amb les nostres sessions nadalenques. Com sempre, hem treballat amb el disseny i creació pròpia del nostre escenari, sempre en la nostra línia d’estil i buscant el realisme en tots els elements. 

No volem que hi faltis!!

T’animes?? reserva ja!

Condicions:
– Una única unitat familiar, amb un màxim de 3 nens per sessió.
– Edats: a partir que s’aguantin asseguts, per a nens més petits consultar condicions especials.
– Per a sessions de més d’una unitat familiar, consultar condicions especials.
– Una vegada efectuada la reserva no s’accepten canvis, si per motius de salut, o força major la sessió quedés anul·lada l’import de la reserva quedarà a compte per a una altra sessió, a canviar en 6 mesos des de la data de la reserva.
– Les sessions es realitzaran en el nostre estudi i el temps aproximat és de 30 minuts. El temps de durada de la sessió és el considerat suficient per a poder obtenir un bon resultat.
– Un únic look, no es fan canvis de vestuari (el vestuari no el proporcionem però una vegada feta la reserva us passem una guia d’estilisme per a fer-vos més fàcil l’elecció)
– Adults, els pares podreu sortir amb els vostres petits.
– Els dissenys i maquetacions van a càrrec nostre, no s’admeten propostes ni canvis. Nosaltres ens encarregarem d’ensenyar-vos diverses propostes perquè pugueu triar la que més us agradi.
– Els terminis de lliurament de les sessions i material és de 10 dies per a la galeria i d’entre 7 i 10 dies per als productes.
– L’agenda de Nadal 2021 romandrà oberta durant els mesos de novembre i desembre, teniu els dies destinats aquestes sessions al calendari de reserves.
– Entre sessió es deixa el temps necessari per desinfectar i netejar el nostre estudi per tal de garantir la seguretat de tots.
– Animals de companyia, som molt “animal lovers” però per qüestions de al·lèrgens e higiene no poden assistir a les sessions.

PER LA RESERVA

Teniu en compte l’hora que el vostres fills estiguin més receptius, sobretot en aquells nens més petits de 3 anys.
A l’hora de reservar haureu de clicar entre un dels tres packs, si no ho teniu clar seleccioneu el pack basic, i el dia de la sessió ho podreu acabar de decidir.

IMPORTANT!!

Llegiu bé tota la informació, les condicions i abans de reservar mireu totes les indicacions i guardeu el nº de reserva. 

A l’hora de fer la reserva teniu dos opcions de pagament:
– Tarjeta
– Bizum

Si feu el pagament en tarjeta, no trigeu més de 5 minuts en fer el pagament si no, l’import serà cobrat però l’hora no es queda guardada (son qüestions informàtiques que no podem controlar)

Un cop feta la reserva (sigui com sigui el mètode de pagament) rebreu confirmació de pagament, en el cas del bizum, pot trigar més en que us arribi el correu.

En el cas de NO rebre el missatge de confirmació de pagament en 12h des de la reserva, contactar amb hola@laurareyesfotografia.com amb el nº de reserva.