COMUNIONS 2021

 

Naturals, espontànies, deixant que l’essència del moment sigui la protagonista… així definim les nostres sessions de comunió. 

Abans de començar…

Quan haig de realitzar la sessió?

Perquè tot estigui a temps la previsió és realitzar la sessió prèvia, un mes i mig abans del dia de la celebració.

On es realitza la sessió?

Les fotografies es realitzen tant en estudi o en exterior, en el cas de les sessions en exterior la localització és triada per LasCosasdeLaura Fotografia. IMPORTANT! les sessions a exterior només es realitzen per les tardes, les de estudi matí i tarda. 

Quant duren?

El temps destinat a cada sessió pot variar en funció de cada nen/a però la durada aproximada és de dues hores i mitja per a les sessions en exterior i una hora i mitja per a les sessions que es realizen en l’estudi. En el cas de les sessions en exterior es realitzen sempre a les tardes, i en funció del mes en què es faci vària l’hora d’inici. El més important és que el record quedi perfecte i s’invertirà el temps necessari perquè el resultat sigui el desitjat.

Només fas fotos de comunió?

No, perquè tingueu un bonic record d’aquesta etapa dels vostres fills, comencem la sessió amb roba casual, una vegada finalitzada la primera fase de la sessió ens canviem i ens posarem ben macos amb el vestit de comunió. En el cas de fer les fotos en estudi, només es realitzen amb el vestuari de comunió.

Podem sortir els pares en les fotos?

Per descomptat, i els germans també. Màxim de participants unitat familiar.

Qui tria les fotos que van en els recordatoris, àlbum, etc?

Una vegada la sessió estigui editada, es passa la totalitat de fotos als pares, vosaltres triareu les fotografies que voleu que apareguin en els recordatoris i en l’àlbum.

NOTES

– Les Fotografies sempre es lliuren editades, en HD, sense marca d’aigua i sense comprimir.
– El disseny i maquetació dels productes va a càrrec de LasCosasdeLaura, abans de la comanda es passarà una prova als pares per a donar acceptació. És molt important revisar, fotos, ordre de pàgines, ortografia, etc. Qualsevol reclamació i/o canvi
amb posterioritat a l’aprovació per part vostra, LasCosasdeLaura no es farà càrrec.
– Hi ha un màxim de 3 canvis en els dissenys, tant de l’àlbum com de les postals.
– Vestuari, LasCosasdeLaura disposa de tot el material perquè el vestuari de comunió no es faci malbé durant la sessió,
no es farà responsable del mal ús per part del model durant aquesta sessió.
– Les Sessions es realitzen de dilluns a dissabtes.
– En cas de pluja el dia de la reserva, es decidirà si es canvia la data al següent dia disponible, o es realitzaran en estudi.
– Forma de pagament: 50€per a reserva del dia*, 50% el dia que es realitza la sessió i el 50% restant al lliurament del material.

L’import deixat a compte en la reserva no es retornarà ni quedarà pendent per una altra sessió en cas d’anul·lació per part del client.