MATERNITY

El vostre moment, un moment únic. L’espera del naixement d’un nou membre a la família, és un moment meravellós. Guarda-ho per a tota la vida amb les nostres sessions de maternitat i recorda aquesta etapa per sempre.

Podràs realitzar les sessions en estudi o exterior, o una combinació d’ambdues.

Les sessions en estudi són minimalistes i elegants. Deixo que el teu cos sigui el protagonista. M’agrada  treballar jugant amb les llums i ombres, aconseguint així realçar la silueta de la dona.
A l‘exterior,  la naturalitat i espontaneïtat son els adjectius que les descriuen, un entorn natural us permet sentir-vos més lliures, i així tenir un resultat únic en cada sessió. Sempre treballo aquestes sessions a la tarda per a poder aprofitar aquesta llum tan especial de la posta de sol. Els entorns són triats per mi, ja que busco localitzacions amb poca afluència de gent, i amb un entorn que em doni resultat que caracteritza a les meves fotografies en exterior, si preferiu una localització pròpia, no us preocupeu estudiarem la proposta.

Les sessions de maternitat es realitzen entre les setmana 28 i 35 de gestació, es recomanen aquestes setmanes ja que la mami encara es troba còmoda, àgil i perquè a partir de la setmana 35 el vostre nadó pot néixer.

A les sessions poden assistir tant el futur papà, germans  i animals de companyia, aquests últims només estan permesos a les sessions en exterior, al nostre estudi, tot i ser molt amant dels animals, no acceptem animals de companyia.

El vestuari, tant si us decanteu per estudi o exterior us aconselléssim prèviament a la sessió, les peces de roba, tonalitats i textures que més us afavoriran.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió

Les sessions Premamà es realitzen al matí o tarda si son al estudi, i a la tarda si son en exterior. En el cas de ser en exterior l’hora d’inici dependrà de l’època de l’any, sempre dos hores abans de la caiguda del Sol. IMPORTANT! Recorda que ha de ser entre la setmana 28 i 35 de gestació.

NOTA PER RESERVES PACK MATERNITAT I NEWBORN! Si vols contracta les des sessions per tal de poder gaudir del descompone, no cal que tornis a fer el procés de reserva per la sessió newborn, quan omplis el formulari, que rebràs un cop confirmada la reserva ens has d’indicar la data prevista de part. La forma de pagament en en aquest casos és: 

30€ Reserva
50% de la suma dels dos packs escollits, el dia de la sessió premamà
50% import restant, dia de la sessió Newborn.