SEGUIMENT MATERNITY

Els mesos van passant, una barreja de sensacions i sentiments nous van canviant i multiplicant-se mes a mes.

Vols tenir el record de l’evolució del teu embaràs? Contracta la teva sessió de seguiment. Aquestes sessions es realitzen a partir de la setmana 13 de gestació (3 mesos aprox. de gestació) i fins la setmana 37-38, tot dependrá del moment, aquestes setmanes es poden veure modificades, cada embaràs té el seu ritme. 
Les nostres sessions de seguiment són minimalistes i elegants. Deixem que el teu cos sigui el protagonista. Ens agrada treballar jugant amb les llums i ombres, aconseguint així realçar la silueta de la dona.

Cuidem la imatge, el posat i us aconsellem amb el vestuari perquè et sentis còmoda en tot moment durant la sessió. Podràs triar entre dues opcions de fons.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Per fer la teva reserva, només cal reservar el primer seguiment, un cop ho iniciem anirem concertant les següent sessions.