BABY (ESTUDI)

Creixen… i molt ràpid!, quan no t’ho esperis els veuràs corre pels passadissos de casa. El primer somriure, la primera mirada, aquell gest que ens cau la bava, el primer any … és inigualable! Deixa’m que tinguis aquest record, en forma de fotografia.

A partir dels 3 mesos i fins als 12 es poden realitzar aquestes sessions (per a sessions individuals, les sessions de seguiment, depèn de si és mensual i trimestral es comencen en mesos diferents) però si he d’aconsellar una etapa en concret, us diria que quan s’aguantin asseguts (entre els 7-8 mesos) és quan més simpàtics estan, interactuen amb la càmera i ens regalen expressions úniques.

En aquestes sessions el protagonista és el nadó, però també fem algunes fotos de família i/o amb germans.

El vestuari, per la part del nadó sol no és important, ja que volem capturar un moment molt natural, aniran despulladets, tot i que sempre cuidem les poses perquè no es vegi cap zona intima. Treballem segons l’edat del nadó en dos sets diferents, estructura per a babys amb fons de teixit on garantim la comoditat i seguretat, i cistells, aquest estan fabricats per proveïdors especialitzats que contemplen la comoditat i les mides adequades pels més petits de la casa.
.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat. Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Baby es realitzen tan al matí com a les tardes teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora.
La durada d’aquestes sessions és aproximadament d’una hora.

En el cas de contractar seguiments, ja sigui mensual o trimestral, només heu de reservar la primera visita, la resta la concertarem a l’estudi quan vingueu a fer la sessió.

Veure Tarifes Baby>
Veure Tarifes seguiment trimestral>
Veure Tarifes seguiment mensual>