COMUNIONS 2024

Naturals, espontànies, deixant que l’essència del moment sigui la protagonista… així definim les nostres sessions de comunió.

Un dia tan especial com la primera comunió del nostre fill, que preparem amb mesos d’antelació, volem que tot estigui perfecte, detalls, vestuari, restaurant… no ens podem oblidar de tenir el record per sempre, i no per nosaltres…sinó per ells! Com fer-ho?, amb el seu reportatge de comunió

Clica en veure més, per conèixer tots els detalls sobre aquestes sessions, si un cop llegit teniu clar que voleu que sigui la vostra fotògrafa podeu fer vosaltres mateixos la reserva (tenint en compte les indicacions). Però si teniu qualsevol dubte o voleu que ens coneguem abans en podeu trucar o bé concertar una reunió al nostre estudi.

I com que és un dia tant important volem que llegiu bé i conegue més sobre apuestes sessions

Només fas fotos de comunió?
No!, per que tingueu un bonic record d’aquesta etapa dels vostres fills/es , que aviat deixen de ser uns nens/es per convertir-se en preadolescents, farem una bonica sessió familiar, on ell/a tindrà més protagonisme. (no inclòs en el pack basic)

Quan haig de realitzar la sessió?
Perquè tot sigui a temps la previsió és fer la sessió prèvia, entre un mes/mes i mig abans del dia de la celebració.

On es fa la sessió?
Les fotografies es fan tant en estudi o en exterior, en el cas de les sessions en exterior la localització és triada per mi, però si voleu fer-la en alguna ubicació en concret, només ho hem de parlar per tal que jo conegui el lloc abans del dia de la sessió. Es pot realitza un mix de les dos sessions (Consultar condicions)

Quant duren?
El temps destinat a cada sessió pot variar en funció de cada nen/a, però la durada aproximada és de dues hores i mitja per a les sessions en exterior i una hora i mitja per a les sessions que es realitzen en l’estudi. El més important és que el record quedi perfecte s’invertirà el temps necessari perquè el resultat sigui el desitjat.

Quins dies fas les sessions?
De dilluns a dissabte*. L’hora de la sessió sempre anirà determinada en:
– Exteriors (dilluns a dissabte): al matí, unes dues hores després de la sortida del Sol, i a la tarda dues hores aprox. abans de la posta de Sol.
– Estudi (dilluns a dissabte, dissabtes només matí): durant tot el dia, fins a les 17:30 aprox. (treballem amb llum natural, depèn del mes pot ser una estona abans o després)
*Dissabtes suplement 25€

Podem sortir els pares en les fotos?
Per descomptat, i els germans també. Màxim de participants unitat familiar.

Qui tria les fotos que van en els recordatoris, àlbum, etc?
Una vegada la sessió estigui editada, es passa la totalitat de fotos als pares, vosaltres triareu les fotografies que voleu que apareguin en els recordatoris i en l’àlbum (en el cas que hi hagi).

A tenir en compte…

– Les Fotografies sempre es lliuren editades, en HD, sense marca d’aigua i sense comprimir a través de galeria privada.
– El disseny i maquetació dels productes va a càrrec meu, abans de la comanda es passarà una prova als pares per a donar acceptació. És molt important revisar, fotos, ordre de pàgines, ortografia, etc. Qualsevol reclamació i/o canvi amb posterioritat a l’aprovació per part vostra, no em faré càrrec.
– Hi ha un màxim de 3 canvis en els dissenys, tant de l’àlbum com de les postals.
– Vestuari, disposo de tot el material perquè el vestuari de comunió no es faci malbé durant la sessió, sobretot en el cas de les sessions en exterior, no em faré responsable del mal ús per part del model durant aquesta sessió.
– En cas de pluja el dia de la reserva, es decidirà si es canvia la data al següent dia disponible, o es realitzaran en estudi.
– Forma de pagament: 50 € per a reserva del dia*, 70% el dia que es du a terme la sessió i el 30% restant al lliurament del material.

* L’import deixat a compte en la reserva no es retornarà ni quedarà pendent per una altra sessió en cas d’anul·lació per part del client.