INDIACIONS I PAUTES KIDS&FAMILY ESTUDI

Podem treballar sobre diferents conceptes, fons llisos (paper blanc, gris) on no afegim atrezzo, tenim element per donar diferents alçades i volums. O bé als escenaris lifeStyle que treballo, i es van canviant segons temporada.

A les nostres sessions d’estudi ja siguin familiars o només infantils prioritzem la naturalitat i l’elegància, així que sempre aconsellem que la roba sigui un complement i no la protagonista.

Com hem dit, la idea de les nostres sessions en estudi és que vosaltres sigueu els protagonistes, i que el record després del pas del temps segueixi agradant i no veiem una fotografia passada de moda.Per això us aconsellem:
– Les fotos sense sabates i mitjons queden molt naturals, en el cas de portar sabates, penseu en què sinó estan netes i polides “embrutaran” el resultat de les fotos.
– Us aconsello roba llisa, sense estampats estridents, sobretot sense publicitat ni branding a les samarretes. I seguir una línia cromàtica neutra. Els colors que aconsellem, clars, neutres, de la gamma del verds (caqui, oliva…) tota la línia de colors terra, beixos, colors en tonalitats crema.
– En cas que hi hagués més d’un participant en la sessió seria convenient que vagin una mica combinats, no cal anar igual, però sí que els colors tinguin harmonia.
– Evitar roba molt fosca i roba esportiva.
– En el cas de les nenes que portin bolquers, si porten vestit, recordeu portar una calceta/granota per tapar el bolquer.

El record és per vosaltres, i com més mimeu els preparatius més ús agradarà el resultat, això és com un bon plat, el cuiner es important però els ingredients fan que un el resultat sigui excel·lent.

Si teniu qualsevol dubte o proposta us agrairem que ens truqueu abans de la sessió, inclús us convido que em passeu fotos per whatsapp del vestuari escollit per si us puc ajudar.

Moltes gràcies!!