INDIACIONS I PAUTES SEGUIMENT MATERNITAT

El record del seguiment està pensat perquè l’evolució de l’embaràs sigui el protagonista, així que la roba passa a un segon pla.

El 90% de les futures mamis decideixen portar de vestuari només roba interior, en tot cas si us sentiu més còmodes amb alguna peça, com pantaló, camisa oberta, top, etc. ho podeu porta.

Us deixem els següents consells:


– Roba interior: portar roba interior llisa en color blanc o negre (en funcio si escolliu fons negre o blanc), que no sigui esportiva ni de lactància, es recomana portar calceta o tipus culotte. Important que el sostenidor sigui d’una talla adequada, per assegurar la vostra comoditat. El conjunt serà el mateix per tota l’evolució, si per qüestions de talla s’ha de canviar intentarem que sigui el més similar possible.


– Si porteu vestuari, heu de pensar que és el mateix durant tota l’evolució, descarteu qualsevol peça que, si per qüestions de talla s’ha de canviar, no pugueu trobar igual o similar.
– Comoditat: roba que no estrenyi perquè no deixi marques, el mateix durant el dia no facis servir res que et pugui estrènyer i que deixi marques a la panxa, turmells, etc.
– Totes les fotos es fan sense sabates.

- També teniu l’opció de fer les fotografies nues, penseu que mimarem l’imatge perquè sigui natural i elegant. –
Maquillatge i perruqueria. Sempre dic que cadascú ha de sentir-se un mateix a les fotos, és a dir, si mai ens maquillem potser ens veiem molt poc naturals. Però és veritat que una mica de tonalitat i rímel sempre dona més llum a la nostra expressió (en excés pot donar un resultat poc natural). Pel que fa al pentinat, anar a la perruqueria o no, és decisió personal, però és important que el cabell no sigui una incomoditat durant la sessió (com per exemple que el serrell ens vingui contínuament a la cara). Recorda-vos que disposem de servei de maquillatge i perruqueria.

El record és per vosaltres, i com més mimeu els preparatius més ús agradarà el resultat, això és com un bon plat, el cuiner es important però els ingredients fan que un el resultat sigui excel·lent.

Si voleu podeu enviar-me per whatsapp fotos amb el vestuari que heu seleccionat, així us puc assessorar si hi ha quelcom que no pugui encaixar.

Qualsevol consulta, no dubteu en trucar-me.