INDIACIONS I PAUTES SMASH CAKES

A continuació us detallem els tipus de escenaris, pastissos i vestuaris que podeu escollir.

Abans, us deixem uns consells a tenir en compte per la sessió:
– L’hora que hàgeu escollit per la sessió que sigui una hora adequada on el nen/a s’estigui receptiu.
– Us recomanem uns dies abans, si podeu, que experimentin amb les mans, textures com la nata, mantega, això és degut, perquè molts d’ells quan arriben al moment de trencar el pastís no els agrada la textura perquè és molt nou per ell/elles.
– No ens ficarem nerviosos si el petit/a no toca el pastís o bé no té una actitud molt receptiva, ja que a vegades pot passar. Ja farem “trampa” i amb ajuda nostra trencarem el pastís.
– Podeu portar alguna galetona/menjar que li agradi al petit/a per ajudar a que tasti nous sabors, en aquest cas el pastís.
– Si acaba d’esmorzar/berenar potser no li ve de gust menjar res.
– Els papis també us podeu tacar, perquè us demano ajuda, així que si després heu d’anar algun lloc, tingueu en compte portar roba de recanvi.
– Portar tovalloletes i tovallola per netejar-los quan acabem.

Com heu de comunicar el que escolliu:
Ens heu de fer un whatsapp per escrit (no audio) amb:
1.Tipus deco
2. Pastís
3. Vestuari

Exemple
1.Tipus deco: Ballon
2. Pastís: Drip Cake
3. Vestuari: Peto Coral

Clicar al botó “més informació” i veureu el desplegable amb tot la info. 

Ara toca escollir, el vestuari, el tipus de decoració i el pastís, heu de tenir en compte:

SOBRE EL DECORAT:

Treballo amb un estil minimalista amb tocs rústics i vintage, la gamma de colors, intento treballar-los tenint en compte el vestuari escollit. En el cas de l’opció de decoració Ballon, tenir en compte que els tons dels globus també aniran en sintonia al vestuari, i sempre intento seguir la gamma cromàtica que caracteritza el meu estil.

Decoració Tipi
Decoració Rústica
Decoració Ballon


SOBRE ELS PASTISSOS:
El tipus de pastís i el colors dependrà molt del vestuari escollit, igual que el decorat. Per exemple si escolliu un vestuari en tons mint i una atrezzo rústic i us agrada el pastís tipus drip Cake, podem fer que el pastís tingui un toc en tonalitat mint. Els pastissos són artesans fet per especialistes del sector, els demano amb el mínim de sucre possible, de totes maneres, penseu que no se’l mengen sencer, sinó que tasten una miqueta, la quantita de sucre que poden menjar a la sessió es minima. Si voleu portar vosaltres el pastís, consultar condicions. Teniu opció fruita en el cas de que no volgueu pastís. Per qualsevol mena d’al·lèrgia consultar opcions.
Pel que fa als Topper (número, nom o frase que es col·loca a sobre del pastís) jo tinc de genèrics, en català i castellà. En el cas de que vulgueu personalitzar-ho, us farem pressupost i disponibilitat (segons el temps que tinguem de produir-ho) el topper serà per vosaltes un cop finalitzada la sessió, també el podeu portar vosaltres.

Pastís Clássic (el color de la crema pot ser en blanc o bé amb alguna tonitat suau)

Pastís Degradats (els colors els podem decidir en funció al vestuari i la deco)


Pastís Drip Cake (els colors els podem decidir en funció al vestuari i la deco)


SOBRE EL VESTUARI:
Pot ser que les opcions de peto siguin justes si el petit és alt o té una talla més gran, si esteu en el dubte, oferim la possibilitat de venir a l’estudi a provar-ho. Teniu opció de portar vosaltres el vestuari, si es així hem de saber colors i estil per poder encaixar-ho amb la resta d’elements almenys 10 dies abans de la sessió. Si no us encaixa cap, podeu consultar-nos les opcions.
Disposem d’algunes corones de cumple i diademes florals per les nenes, en el cas de voler portar la vostra, us aconsellem que segueixi la gamma cromàtica de la resta d’elements.

1.

2.

3.

4.

5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.