INDICACIONS I PAUTES COMUNIONS 2024

Bones!

Primer de tot voldria agrair la confiança dipositada en mi per un dia tan especial com la comunió del vostre fill@, com vaig comentar t’escric aquest missatge per donar-te quatre pautes fins que ens veiem el dia de la sessió, no t’espantis… jajaja, simplement és per informar-vos:

1.Vestuari:

Model (nen / a) de comunió: vindrà amb el vestuari casual (primer vestuari), aquest ha de ser de colors neutres, sense estampats i que no sigui roba esportiva. En el cas de les nenes, si el pentinat és molt “traballat” començarem per la part de communió, però el vestit no l’ha de portar ficat.

El vestit de comunió ho portareu guardat amb tots els complements que portarà el nen/a el dia de la comunió. Es recomana que la roba interior també sigui llisa, i del color que no és transparenti amb el vestit, això és simplement per evitar transparències.

Germans/es del model: de la mateixa manera que el nen/a que fa la comunió, en el cas que vulgueu posar-li la roba que  portarà el dia de la celebració. Els colors i l’estil han de combinar en ambdós casos amb l’estil del germà/na.

Pares: un únic vestuari, aconsello igual que els nens, roba neutra sense estampats.

2. Vestit de comunió:

Em comprometo a no posar en perill el vestit de comunió, evitant poses o zones on el vestit es pot veure malmès. NO em faig responsable del fet que el/la model per raons diverses alienes a mi pugui fer malbé el vestit.

3. El / la Model:

No cal que vingui maquillada/o, pot posar-se per dissimular algun cop o bé per donar millor color de cara, però si no es fa bé  pot crear un resultat poc natural. Així que només us recomano que porteu en el cas de les noies una mica de coloret i bàlsam labial. S’aconsella que porti roba que NO estrenyi per evitar marques en el moment de fer el canvi al vestit de comunió. Evitar les calcomanies o qualsevol altre tipus de dibuix a la pell els dies abans i el mateix dia de la sessió.

No es trauran amb photoshop qualsevol marca que hagi estat evitable per part del model.

No es traurà amb photoshop el borrissol. Es pot descolorir i podeu trobar productes adequats en farmàcies.

4. Entrega:

El lliurament dels recordatoris es garanteix al 100×100 abans de la comunió, en el cas de l’àlbum si per motius de producció no podrien arribar a temps, es lliurarà després del dia. Heu de pensar que es realitzen les sessions amb la previsió suficient perquè això no passi, però pot succeir com ben cometo per logística dels laboratoris, i com a professional és la meva obligació informar-nos. 
Qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte!!

Una abraçada,

Laura.

Portfoli de sessions familiars que us poden servir d’ajuda:
KID&FAMILY (EXTERIOR)

KID&FAMILY (ESTUDI)