INDICACIONS I PAUTES K&F EXTERIOR

A les nostres sessions d’exterior ja siguin familiars o només infantils prioritzem la naturalitat, així que sempre aconsellem que la roba sigui un complement i no la protagonista. No afegim atrezzo, la idea de les nostres sessions en exterior és que vosaltres sigueu els protagonistes, i que el record després del pas del temps segueixi agradant i no veiem una fotografia passada de moda.

Per això us aconsellem:
– Roba llisa, sense estampats estridents, sobretot sense publicitat ni branding a les samarretes. I seguir una línia cromàtica neutra.
– En cas que hi hagués més d’un participant en la sessió seria convenient que vagin una mica combinats, no cal anar igual, però sí que els colors tinguin harmonia.
– Evitar roba molt fosca i roba esportiva.
– Els talons és desaconsellen, i si els porteu, millor us els fiqueu un cop arribem al lloc.
– Les fotos sense sabates ni mitjons queden molt naturals, per aquelles escenes que puguem fer asseguts a terra.
– Les sabates esportives es desaconsellen totalment.
– En el cas de les nenes que portin bolquers, si porten vestit, recordeu portar una calceta/granota per tapar el bolquer.

Cuidar l’estilisme fa que el resultat de la sessió sigui encara millor.Si teniu qualsevol dubte o proposta us agrairem que ens truqueu abans de la sessió, inclús us convido que em passeu fotos per whatsapp del vestuari escollit per si us puc ajudar.

Moltes gràcies!!