INDICACIONS I PAUTES LACTÀNCIA

Les sessions de lactància tenen un caire molt natural, jo us recomanaria que la sessió la feu en roba interior i amb una peça superior que es pugui obrir, tipus camisa. En el cas que vulgueu portar part de Baix, que el teixit sigui molt natural, lli, cotó… Per al nen/a la millor opció és despullat/ada (cuidem en tot moment les poses perquè no es vegi cap part intima) en to cas si decidiu portar robeta, un cobre bolquer, peto de lli, o alguna peça molt minimalista, serien les millors opcions.

Pel que fa als colors, optaria sempre per tons molt neutres i clars, tant si les feu a l’estudi com a l’exterior.

Maquillatge i perruqueria. Sempre dic que cadascú ha de sentir-se un mateix a les fotos, és a dir, si mai ens maquillem potser ens veiem molt poc naturals. Però és veritat que una mica de tonalitat i rímel sempre dona més llum a la nostra expressió (en excés pot donar un resultat poc natural). Pel que fa al pentinat, anar a la perruqueria o no, és decisió personal, però és important que el cabell no sigui una incomoditat durant la sessió (com per exemple que el serrell ens vingui contínuament a la cara). Recorda-vos que disposem de servei de maquillatge i perruqueria.

El record és per vosaltres, i com més mimeu els preparatius més us agradarà el resultat, això és com un bon plat, el cuiner és important, però els ingredients fan que un el resultat sigui excel·lent. Si voleu podeu enviar-me per whatsapp fotos amb el vestuari que heu seleccionat, així us puc assessorar si hi ha quelcom que no pugui encaixar.encaixar.