INDICACIONS I PAUTES LIFESTYLE (Newborn)

Hola Família!

Aquí us explico totes les pautes i consells a seguir abans i durant la sessió, és molt important que llegiu tot amb tranquil·litat, i que davant de qualsevol dubte em truqueu. De no seguir cap de les recomanacions no asseguro el resultat de la sessió.

GENERALS
– Quedem entre 9:00 i 10:00 (us confirmarem l’hora al dia abans de la sessió) del matí al meu estudi.
– És molt important que no li doneu de menjar just abans de venir ni durant el trajecte, el nadó a de tenir gana al venir, és imprescindible perquè la sessió transcorri amb normalitat, que el petit hagi acabat de menjar en el moment de l’inici de la sessió.
– Portar-lo amb robeta fàcil de treure i una manteta per tapar-lo entre escena i escena (per si fos necessari).
– Important portar xumet (encara que no li doneu) en moltes ocasions en poden facilitar la sessió, ja que els recents nascuts tenen el reflexa de succió molt accentuat. – Lactància materna, si el nadó no té problemes de lactància, s’agafa bé al pit i no té una demanda molt continuada no heu de tenir en compte res, el més important es que quan arribeu li doneu una toma completa, perquè li doni temps al nadó d’arribar a la tercera fase (sucre) de la lactància. Si el vostre petit està tenint molts problemes de lactància, us aconsello portar suplement, pot ser de fórmula o materna. Això ho recomano perquè si el nadó té gana no podrem fer la sessió ja que estarà intranquil.
– Crema/oli hidratant: Li podeu posar abans de venir, però de totes maneres portar-vos la que utilitzeu habitualment.
– Bolquers i tovalloletes que no faltin, això sí!
– La temperatura de l’estudi es l’adequada pel més petit. No passará fred en el cas de fer fotos despullats.
– No heu de portar res d’atrezzo un cop esteu a l’estudi decidirem colors, props, complements…
– Porteu roba de recanvia, a vegades us poden fer pipi o caca sobre vostre.
– Germans (en el cas de que hi hagi): Sempre vindran al principi de la sessió (ho podem parlar abans de la sessió si hi ha algun inconvenient), hem de ser conscients que ells s’inquieten, i fan que el nadó també ho estigui, per això recomanem que no estiguin durant tota la sessió. Un cop fetes les fotos on ells participin els poden venir a buscar, el podeu portar a l’escola, o bé aprofitar un bon esmorzar amb el papi.

VESTUARI
Pel nadó heu de portar un body blanc i un vestuari de mida adequada per tal que les fotos que surtin vestits la roba no el pugui tapar, que s’arrugui massa… aconsellem robeta neutra, colors suaus (de la gamma del verds (caqui, oliva…) tota la línia de colors terra, beixos, colors en tonalitats crema) i  sense dibuixos. Pels pares i/o germans, roba llisa, sense estampats estridents, sobretot sense publicitat ni branding a les samarretes. I seguir una línia cromàtica neutra, que intenteu combinar entre vosaltres. Les fotos es faran sense sabates.

IMPORTANT!
Imprescindible, gaudir del moment, no patir en cap moment pel nadó, estic especialitzada en aquest tipus de fotografia, i garantim la seguretat i confort del nadó. Si vosaltres esteu nerviosos ell/a també o estarà.  Crec que no em deixo res … espero no espantar amb tanta explicació ja veureu que és una experiència molt bonica.

Laura.