INDICACIONS I PAUTES NEWBORN

Hola Família!

Aquí us explico totes les pautes i consells a seguir abans i durant la sessió, és molt important que llegiu tot amb tranquil·litat, i que davant de qualsevol dubte em truqueu. De no seguir cap de les recomanacions no asseguro el resultat de la sessió.

GENERALS
– Quedem entre 9:00 i 10:00 (us confirmarem l’hora al dia abans de la sessió) del matí al meu estudi, l’hora és l’adequada per al flux de son del petit. Quan arribeu prepararè al petit i taparé amb la manteta que porteu (que sigui lleugera, muselina) i així es va familiaritzant amb mi, un cop el tingui preparat li donareu menjar.
– És molt important que no li doneu de menjar just abans de venir ni durant el trajecte, el nadó a de tenir gana al venir, és imprescindible perquè la sessió transcorri amb normalitat, que el petit hagi acabat de menjar en el moment de l’inici de la sessió.
– Mantenir al nadó una mica actiu abans de venir, és a dir no deixar-ho dormir profundament.
– Portar-lo amb robeta fàcil de treure i una manteta per tapar-lo entre escena i escena (per si fos necessari).
– Important portar xumet (encara que no li doneu) en moltes ocasions en poden facilitar la sessió, ja que els recents nascuts tenen el reflexa de succió molt accentuat. – Lactància materna, si el nadó no té problemes de lactància, s’agafa bé al pit i no té una demanda molt continuada no heu de tenir en compte res, el més important es que quan arribeu li doneu una toma completa, perquè li doni temps al nadó d’arribar a la tercera fase (sucre) de la lactància. Si el vostre petit està tenint molts problemes de lactància, us aconsello portar suplement, pot ser de fórmula o materna. Això ho recomano perquè si el nadó té gana no podrem fer la sessió ja que estarà intranquil.
– Crema/oli hidratant: Li podeu posar abans de venir, però de totes maneres portar-vos la que utilitzeu habitualment.
– Bolquers i tovalloletes que no faltin, això sí!
– La temperatura de l’estudi es l’adequada pel més petit. No passará fred en el cas de fer fotos despullats.
– No heu de portar res d’atrezzo un cop esteu a l’estudi decidirem colors, props, complements…
– Porteu roba de recanvia, a vegades us poden fer pipi o caca sobre vostre.

FOTOS DE FAMÍLIA
Estil Clàssic: Si voleu fotos com les de sota, heu de portar samarreta blana (fons blanc) o negra (pel fons negre), també podeu fer pell amb pell (a la mami facilito un banda per la zona del pit) els pantalons no es veuen. Per als germans recomano (si son petits) que surtin sense samarreta, si son més grandets buscar samarreta igual que vosaltres.

Estil LifeStyle (fotos en escenari simulant un espai natural a casa): Pel nadó heu de portar un body blanc o un vestuari de mida adequada per tal que les fotos que surtin vestits la roba no el pugui tapar, que s’arrugui massa… aconsellem robeta neutra, colors suaus, i sense dibuixos. Pels pares i/o germans, roba llisa, sense estampats estridents, sobretot sense publicitat ni branding a les samarretes. I seguir una línia cromàtica neutra, que intenteu combinar entre vosaltres.

– Germans (en el cas de que hi hagi): Sempre vindran al principi de la sessió (ho podem parlar abans de la sessió si hi ha algun inconvenient), hem de ser conscients que ells s’inquieten, i fan que el nadó també ho estigui, per això recomanem que no estiguin durant tota la sessió. Un cop fetes les fotos on ells participin els poden venir a buscar, el podeu portar a l’escola, o bé aprofitar un bon esmorzar amb el papi.

IMPORTANT!

– Imprescindible, gaudir del moment, no patir en cap moment pel nadó, estic especialitzada en aquest tipus de fotografia, i garantim la seguretat i confort del nadó. Si vosaltres esteu nerviosos ell/a també o estarà.  Crec que no em deixo res … espero no espantar amb tanta explicació ja veureu que és una experiència molt bonica.

Laura.

Aquest es un exemple de les fotos que podem fer a la sessió, si heu agafat el pack complet tindreu fotos al cistell, amb fons llis, de família i/o germans. En el cas del mini no inclou les fotos del cistell.

Tots els elements, cistells, teles, diademes, gorritos… els escollirem el dia de la sessió segons les vostres preferències i les meves recomanacions.

Jo tinc un “work flow” pel que fa a les poses del nadó, però no tots els babys es deixen posicionar de totes les formes, així que sempre respectaré les seves necessitats. No forçarem cap pose, i sempre interpretaré les seves senyals, quan alguna moviment li pot molestar, o simplement necessiten estar pell amb pella amb la mami.

Per mi lo primer és el nadó, la seva seguretat i benestar.