INDICACIONS I PAUTES BABY ESTUDI

Aquí us deixo consells i pautes a tenir en compte.

Les sessions baby es solen fer despulladets tant en el puf, com en el cistell (per als babys que ja s’aguanten asseguts), en tot moment es cuida la pose perquè no es vegi cap zona intima del/la model. En aquestes sessions es poden realitzar algunes fotos amb família i/o germans, per això recomanem que:

  • Tots el components de la sessió segueixin la mateixa gama cromàtica. Aconsello textures suaus, neutres i sense publicitat, o dibuixos a la roba. En el cas dels estampats, hem de ser prudents, si per exemple escollim un vestit de floretes petites per la nena, la resta de components evitar estampats, ja que la barreja pot causar una imatge poc neta. Els colors que aconsellem, clars, neutres, de la gamma del verds (caqui, oliva…) tota la línia de colors terra, beixos, colors en tonalitats crema.
  • En el cas de les nenes, tenir molta cura de si porten vestit portar una calça, o bé cobre-bolquer, ja que no es traurà amb photoshop si es veu.
  • Sabates, farem les fotos sense sabates.
  • A l’estudi escollireu el color de fons de la fotografia, i els complement per la part del baby sol.

1. El/la protagonista: hem de ser conscient que estem tractant amb els més petits de casa, en el cas de les “Baby Sessions” des de 3 mesos fins a un any. Ens ajudarà al fet que el nen/a estigui receptiu/va, tal com us comento en la reserva, que a l’hora de fer la sessió no li toqui dormir, tingui gana, evidentment que no estigui malalt, o per exemple que hagi passat mala nit, vacunes el dia anterior, etc.

2. Portar alguna joguina o element que per a ell/a sigui familiar que li cridi l’atenció.

3.No podem fer que el nadó atengui a les nostres ordres, així que l’essència és la seva naturalitat, nosaltres ens encarreguem de què l’ambient i la nostra actitud sigui l’adequada per un correcte desenvolupament de la sessió. Ens pot passar, que el nen no tingui un bon dia, estranyi el lloc i/o a la fotògrafa. No podrem força que estigui receptiu i surti somrient a les fotos, perquè serà pitjor. Segur que si arriba el moment pensareu… si el meu fill/a riu molt!!!, evidentment, però fiqueu-vos en la pell d’ell/a, esteu a un lloc desconegut amb una persona desconeguda, que porta penjat un aparell negre gran i que va fent fotos i dient el vostre nom per treure alguna instantània mirant a càmera, de ben segur que enteneu que es pugui sentir estrany i no rigui o no estigui tan simpàtic/a com està a casa.

4.Les sessions no es repetiran en cap cas, si el nadó no surt tan somrient o simpàtic com esperàveu. Només es repetiran en el cas que el/la nen/a hagi estat molt incòmode (per mal estar físic) hagi estat plorant durant tota la sessió, o no hàgem aconseguit el nº de fotos contractades.

5.NO intentarem cridar l’atenció tots a l’hora, ja que el més segur és que el petit s’atabali.

6. Cuidem els detalls: és molt important que els protagonistes de la sessió, cuidin l’aspecte estètic, és a dir, la roba a d’estar neta (per això es recomana canviar-los a l’estudi, que al trajecte es poden embrutar). “Esos moquitos fuera” a l’època d’hivern es refreden més, hem de prestar atenció de mantenir “els moquitos” controlats, portar tovalloletes.

NO es trauran amb photshop qualsevol element que s’hagi pogut evitar abans i durant la sessió, roba tacada o malmesa (a no ser que sigui un accident durant la sessió) , calcomanies infantils que s’hagin ficat per accident, si li donem qualsevol objecte (telèfon mòbil) per distreure, etc. SI es trauran marques derivades d’algun accident (blaus, raspades a la cara, etc).

Si teniu qualsevol dubte o proposta us agrairem que ens truqueu abans de la sessió, inclús us convido que em passeu fotos per whatsapp del vestuari escollit per si us puc ajudar.

Moltes gràcies!!

GALERIA BABY (ESTUDI)

Us deixo alguna idea de vesutari Baby