KID&FAMILY (EXTERIOR)

El més especial de la nostra vida són les persones que estimem, i estem fets dels moments que vivim amb ells, recorda’ls per a tota la vida amb una sessió fotogràfica en exterior. Aprofitem la bellesa de treballar amb llum natural i envoltats de natura per tenir una sessió única

A l’exterior, prima la naturalitat i espontaneïtat, un entorn natural us permet sentir-vos més lliures, i així tenir un resultat únic en cada sessió. Sempre treballem aquestes sessions a les millar hores del dia per aprofitar els que ens regala la sortida i posta de Sol. Els entorns són triats per mi, ja que busquem localitzacions amb poca afluència de gent, i amb un entorn que ens que ens pugui donar el  resultat que caracteritza  les nostres fotografies en exterior, si preferiu una localització pròpia, no us preocupeu estudiarem la proposta.

Prèviament decidirem si voleu que la sessió estigui més enfocada als petits, o bé preferiu sortir tota la família

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Com que treballem amb la sortida o caiguda del Sol, les hores reservades són aproximades, ja que depèn de l’època de l’any serà molt diferent. En tot cas us aconsello:

Primavera – estiu: reservar les primeres hores del matí (9:00) o les últimes de la tarda (18:00/19:00).

Tardor- hivern: reservar les primeres hores del matí (10:00) o les primeres de la tarda (15:00/16:00).

Veure tarifes>