KID&FAMILY (ESTUDI)

Perquè no vols que el temps passi tan ràpid… no deixis d’immortalitzar cada etapa, cada canvi… Sempre és bon moment per a tenir guardat el més preuat que tenim, la família.

Les Sessions Kids&Family estan pensades pels petits a partir de nadons de 1o mesos i fins a l’adolescència, i per als papis. Abans de començar la sessió parlarem si voleu que els més petits siguin els protagonistes, o si voleu enfocar-la més, a una sessió familiar.

Sessions minimalistes, intento en cada sessió treure la naturalitat i expressivitat del protagonista, sense afegits, prefereixo que ells siguin els protagonistes únics. I que tingueu un record atemporal, que perduri amb el pas dels anys.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat.
Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió.

Les sessions Kid es realitzen tant al matí com a les tardes, teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és de entre 30 minuts i una hora com màxim.