LACTÀNCIA

Un moment únic que només nosaltres podeu viure, no saps quan s’acabarà… però vols guardar el record per tota la vida? seguiu llegint.

Les sessions de lactància es poden realitzar en qualsevol edat, intentem que els únics protagonistes sigueu vosaltres, minimalistes, al estudio o en exterior, però sempre intentant capturar de la forma més natural, un moment tan especial. Es realitzen tan al matí com a les tardes, teniu en compte quan el vostre fill esta més receptiu, i escolliu el dia i l’hora. La durada d’aquestes sessions és aproximadament de 45 minuts.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat. Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la se

Veure tarifes>