LIFE STYLE

Sessions de nounat amb molta llum i tendresa.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aquestes sessions estan pensades per a aquells papis que voleu tenir un preciós record del vostre bebè nounat, però a partir dels quinze dies, no són sessions Newborn, al bebè no es realitzen poses tradicionals de les sessions Newborn (si voleu veure a què em refereixo us recomano que aneu a l’apartar newborn dels nostres serveis) si no és que col·loquen d’una forma més natural i fluida amb les posicions que adquireixen els nadons d’aquests dies de vida. En aquestes sessions les fotos en família guanyen més protagonisme.

La sessió es realitzarà a partir dels 15 dies i fins com a máxim 2 mesos de vida, amb això garantim que la sessió vagi sobre rodes.

Es realitzen als matins de dilluns a divendres, i solen durar 2 hores aprox. No us preocupeu pel temps aquest dia, gaudiu de l’experiència, en l’estudi trobareu un ambient relaxat, preparem l’ambient amb molta dedicació perquè el vostre nadó estigui còmode, i com no, vosaltres també.

Sóc especialista en aquesta modalitat, des de el 2015. Aquest tipus de fotografia requereix d’una formació especifica en nadons. No tots els fotògrafs estan especialitzats en aquesta modalitat i és molt important que a l’hora de contractar la te va sessió t’informis bé!
A l’estudi disposem de tot el necessari per a realitzar la sessió, no us heu de preocupar de res.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de packcontractat. Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió

Les sessions life style, s’han de reservar durant l’últim mes d’embaras, selecciona el dia que vols fer la teva sessió segons la teva data prevista de part, IMPORTANT! Recorda que ha de ser a partir dels  15 dies de vida i fins als dos mesos, i es MOLT important que m’avisis del naixement el mateix dia.

Veure tarifes>