MATERNITY

El moment més especial i únic que viureu, és un moment meravellós. Guarda-ho per a tota la vida amb les nostres sessions de maternitat i recorda aquesta etapa per sempre.

Les sessions de Maternitat es realitzen entre la setmana 27-35 de gestació, recomano reservar a partir de la setmana 20 i no més tard de la 25, ja que depenen de l’epoca de l’any la disponibilitat és més limitada.
.
Quina sessió t’encaixa més? podeu escollir fer-la en estudi o exterior, o bé una combinació de ambdues (en aquest cas consulteu com procedir). Jo sempre recomano que penseu en l’estil que us agrada més. En els dos espais m’adapto a cada família, però sempre seguint un estil natural, us guiaré en les poses i en “que fer” durant la sessió. A l’exterior sempre ens permet més llibertat de moviment i jugar amb la llum de natural, si hi ha nens petits diria que és una molt bona opció ja que per a ells és molt més natural. A l’estudi podreu escollir entre:
– Estil Maternity life Style (llum natural a l’estudi), amb un escenari on evoco un espai de la nostra vida quotidiana, el resultat es una sessió fluida, on us guiaré amb posse més relaxades. Si la vostra idea és una sessió de maternitat amb un caire familiar, aquest és el vostre estil.
– Estil W&B, CREAM O SOFT: Aquí treballarem amb flash, jugant molt amb l’il·luminació, treballant més les poses i recolzant amb un vestuari molt minimal (al nostre estudi tenim alguna peça de vestuari per si ho necessiteu). Sobre diferents fons, blanc, negre, gris o crema, cada un d’ells dona un resultat diferent, des de el contrast del blanc&negre, al estil sofisticat del crema. 

.

Un cop decidit si voleu fer la sessió en estudio o exterior, podeu procedir a la reserva. Contactarem amb vosaltres per parlar del tipus d’estil que més us ha encaixat i us enviarem les pautes i consells per a cada estil fotogràfic.
.
Si abans de reservar necessites consell, no dubtis en trucar-nos al 618877521

.
Us donem l’opció de servei de maquillatge i/o perruqueria, si us decidiu per contractar aquest servei necessitem saber-ho en el moment de la reserva.

-Maquillatge Complet 40€.  Durada aprox. 45 min

-Maquillatge complet + pelu (marcar ondes o allissat) 55€:  Durada Aprox 60 min

La Professional contactarà per parlar dels detalls abans de la sessió, així adaptar-ho al vostre estil. Si voleu contractar aquest servei, abans de reserva consulteu disponibilitat, per poder quadrar l’hora.

Si voleu vetre el seu treball, clique al següent enllaç: Soraya Fernández Makeup

A l’hora de reservar:
.

En el cas d’exterior a tenir en compte: com que treballem amb la sortida o caiguda del Sol, les hores reservades són aproximades, ja que depèn de l’època de l’any serà molt diferent. En tot cas us aconsello:

Primavera – estiu: reservar les primeres hores del matí (9:00) o les últimes de la tarda (18:00/19:00).

Tardor- hivern: reservar les primeres hores del matí (10:00) o les primeres de la tarda (15:00/16:00).

.
En el cas d’estudi a tenir en compte: 
Si voleu que treballem amb llum natural (com pots veure en la foto de portada) NO RESERVEU més tard de les 15:30 en cas d’horari d’hivern.

.

NOTA PER RESERVES PACK MATERNITAT I NEWBORN! Si vols contracta les des sessions per tal de poder gaudir del descompte, no cal que tornis a fer el procés de reserva per la sessió newborn, quan omplis el formulari, que rebràs un cop confirmada la reserva ens has d’indicar la data prevista de part. La forma de pagament en en aquest casos és: 

30€ Reserva

50% de la suma dels dos packs escollits, el dia de la sessió premamà

50% import restant, dia de la sessió Newborn.

Veure Tarifes>