NEWBORN

9 mesos d’espera … per veure-li la cara, per sentir la seva olor, i creu-me que aquestes sensacions no les voldràs oblidar mai. No dubtis en guardar per tota la vida els primers dies de vida del teu fill!

Sóc especialista en aquesta modalitat, des de el 2015. Aquest tipus de fotografia requereix d’una formació especifica en nadons. No tots els fotògrafs estan especialitzats en aquesta modalitat i és molt important que a l’hora de contractar la te va sessió t’informis bé!
A l’estudi disposem de tot el necessari per a realitzar la sessió, no us heu de preocupar de res.

Les sessions Newborn, s’han de reservar durant el tercer trimestre de l’embaràs. És realitzen de dilluns a divendres i l’hora d’inici de la sessió és a les 9.00/9.30 (durada de les sessions entre 2 i 4 hores). Selecciona el dia que vols fer la teva sessió segons la teva data prevista de part (si no hi ha disponibilidad pots escollirs el dia de abans o després), ja sabem que el naixement probablement no sigui aquest dia, no us preocupeu! com m’haureu d’avisar el mateix dia del naixement del nadó podem programar la sessió durant els primers 15 dies.

El termini del lliurament de la galeria amb la vostra sessió editada serà d’entre dos a tres setmanes, depenent del tipus de pack contractat. Aquest termini es pot veure modificat en època de campanyes com Comunions, Nadal, etc.

Si us animeu només heu d’anar a l’apartat de reserves i seguir els passos, si teniu dubtes o simplement preferiu conèixer-nos abans, podem concretar una cita en el nostre estudi.

Totes les condicions i tarifes son valides per unitat familiar, en el cas de ser més components fora de l’unitat familiar s’haurà d’abonar 30€ de suplement.

Una vegada realitzada la reserva ens posarem en contacte per a poder concretar tots els detalls de la sessió

IMPORTANT! Recorda que ha de ser els primers 15 dies de vida, i es MOLT important que m’avisis del naixement el mateix dia.
Si has contractat la teva sessió de maternitat, no cal que tornis a fer el procés de reserva, quan omplis el formulari, que rebràs un cop confirmada la reserva ens has d’indicar la data prevista de part.

Veure tarifes>